Elinstallation

Högkvalitativa elinstallationer och reparationer för både nya och gamla fastigheter

Vi erbjuder många tjänster inom elinstallationer och reparationer. För nybyggen och gamla fastigheter kan vi hjälpa till med installation och utbyte av elcentraler, inklusive fastighetscentraler med lågspänning under 1000 volt. Vi är experter på elinstallationer både utomhus och inomhus, inklusive montering av vägguttag, strömställare, belysning, poolutrustning, och uttag för infravärmare.

Professionell och pålitlig service för elinstallationer och felsökningar

Vi erbjuder också service och underhåll av elinstallationer. Detta inkluderar byte av vägguttag, strömbrytare, och armaturer. Vi kan även hjälpa till med reparation av skadade kablar, vattenskadade eller fuktskadade grejer, och vägguttag som har blivit trasiga eller dåliga av solen. Vi är tillgängliga för felsökningar om strömmen inte fungerar någonstans av någon anledning, om lampan blinkar eller om jordfelsbrytaren utlöses.

Från jordfelsbrytare till nätverksinstallationer - vi har dig täckt!

Vi hjälper dig med installation och montering av jordfelsbrytare, vilket skyddar allt eller enbart vissa delar av ditt elsystem. Förutom detta erbjuder vi även hjälp med solenergiinstallationer genom vår samarbetspartner Avesta Persienn & Markis​​​​​​​. Vi kan också hjälpa till med nätverksinstallationer både för privatpersoner och på arbetsplatser, inklusive installation av kabelnätverk istället för wifi, nätverk för kamerautrustning och övervakning, nätverk till scanner, och portautomatik.

Allsidiga el- och tekniktjänster för både privatpersoner och företag.

Våra tjänster inkluderar också installation och montering av värmepumpar genom vår samarbetspartner Engstedts Rör. Vi kan hjälpa till med försäljning och reparation av vitvaror, inklusive tvättmaskiner, torktumlare, och torkskåp till bostadsrättsföreningar. För företagskunder, kan vi hjälpa till med felsökning och reparation av svarvar, svetsar, kraftutrustning, och verkstadsutrustning.

Reparation och underhåll av vattenpumpar och avfallstankar

Slutligen, kan vi hjälpa till med reparation och underhåll av vattenpumpar, inklusive djupborrade vattenpumpar, vattenpumpar till dagvatten eller för dricksvatten, och avfallstankar. Vi kan även hjälpa till med felsökning och byte av styrningar och elen till vattenpumpar.