Elektriska installationer i Avesta

Välkommen till Avesta Elcenter AB där alla välkomna!

Vi utför små och stora uppdrag till stora som små kunder i Avesta med omnejd. Oavsett vilken typ av uppdrag vi blir anlitade för kan du som kund räkna med ett professionellt arbete med mycket god service! Våra elektriker har som mål att alltid ge dig bästa möjliga service.Alla våra elektriska installationer utförs alltid av behörig elektriker med säkerhet, kvalitet och service i fokus.

Våra tjänster

• Elektriska installationer inne och ute

• Service och underhåll

• Reparationer

• Felsökningar

• Montage

• Belysning

• Komplettering av uttag och belysning

• Jordfelsbrytare

• Elcentralsinstallation och byten av gamla uttjänta

• Nätverk

• Passersystem

Vi hjälper er att förenkla ert hem och på företaget med centralstyrning av alla elektroniska prylar såsom all belysning ute och inne, värme, markiser, ström till viktigare delar av huset såsom kaffebryggaren, strykjärnet, spis/ugn m.m. Från enklare funktioner som att släcka eller tända lampor med en smartphone till installation av avancerade system (dock enkla för användaren) som skräddarsys utifrån användarens behov.
Vid elektriska installationer sköter vi helheten från dragning av el till inredning av belysning och hjälper er med den rätta stämningen i hemmet och ser till att ni har det bästa ljuset på företaget. Ljussättning för stämning, säkerhet eller för praktiska skäl - vi ser till att det blir rätt för just era behov och önskemål.

Våra nätverkstekniker installerar datanätverk - med support, planlösning, drift och kvalitet. Våra tekniker har lång och bred erfarenhet inom området. Vi ser till att hjälpa våra kunder med att upprätthålla driftsäkerheten. Vi kan hjälpa er att skräddarsy ett strukturerat system av högsta kvalitet för en fungerande kommunikation hemma eller på företaget.

Hur elsäkert är ert hem? 

Ring oss 0226-580 41 så kommer vi och kontrollerar.

Jordfelsbrytare är en billig livförsäkring som skyddar mot elstötar och bränder, ett komplement till säkringar i elcentralen. Alla eluttag ska vara petsäkra, både inom- och utomhus. En jordfelsbrytare bryter strömmen direkt. Anlita oss för ett säkert hem. Fråga oss om tips för säkrare el!
Vi installerar även åskskydd - Överspänningsskydd som är en säker utrustning så att blixtströmmen leds säkert och skonsamt till jorden utan skador på byggnaden eller utrustning däri. Ring oss för mer information.

ROT-avdraget

Tänk också på att du som privatperson kan utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för elektriska installationer

Läs mer här

Installationsbesiktningar och elbesiktningar

Anlita oss vid husköp eller om ni vill veta hur elsäker fastigheten är. Vi har bred kompetens och över 25 års yrkesvana och utför grundliga besiktningar. Elsäkerhet är allt inom vår bransch och gamla elanläggningar ligger oss varmt om hjärtat och vi ser till att säkra dem på bästa sätt och samtidigt gör vi livet tryggare för er.


Fastigheten blir säkrare att bo i, lättare att sälja och köpa. När vi har utfört eltestet får du ett protokoll som visar eventuella anmärkningar. Du får även en dekal som placeras på centralen när alla eventuella fel är åtgärdade. Protokollet är värdefullt, inte minst om bostaden ska säljas.

Läs mer här
Powered by